nyköpingsguiden.se
Sund Nergården Hotell & Bistro
Sund Nergården Hotell & Bistro
Sund Nergården Hotell & Bistro

Sund Nergården Hotell & Bistro

Det lilla hotellet på landet med en känsla av hemma

Välkommen hem till oss, nära vackra Trosa vid sjön Sillen!

Vi är det ”lilla hotellet på landet” i vackra Sörmland! Hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma! Därför vill vi skapa en så familjär och avslappnad miljö som möjligt. Här kan du varva ner och njuta av god mat och dryck, vacker natur och en fantastisk utsikt över sjön Sillen. I vår glasveranda och på vår terrass kan du beställa någonting gott, bläddra i magasin eller bara vara.

När du bor hos oss kan du boka vårt utomhusspa, bastun nere vid sjön, roddbåt och kanot eller varför inte bara ta ett dopp i sjön och hänga nere på bryggan eller i den stora trädgården. Vi har valt att inte utrusta våra rum med tv, men självklart erbjuder vi ett fritt mobilt WiFi för er som önskar. Inom kort har vi installerat fiber.

Vi har 6st dubbel/tvåbäddsrum med egen toalett/dusch, ett hus med två sovrum, vardagsrum och toalett/dusch. (Obs! Inget kök) samt två fullt inredda Glamping tält med mycket vacker utsikt över sjön Sillen. För mer info: www.sundnergarden.se

Det har redan gått 3år sedan vi slog upp portarna! Tiden går fort när man har roligt och får vara med om så många fantastiska möten. Vi har inte ångrat en sekund att vi tog steget att lämna huvudstaden för att flytta ut på landet och förverkliga vår gemensamma dröm.

(Gästbetyg: 9,7/10 baserat på ca 250 recensioner på Booking.com)

Bistron

Öppet från kl 17:00 alla dagar under sommaren.
Endast förbokning. Tel: 0156-70 00 70

Öppettider

Hotellet är öppet alla dagar fram till sista augusti. Bistron alla dagar från kl 17:00 till sista augusti. (Endast förbokningar) För mer info besök www.sundnergarden.se