nyköpingsguiden.se
MIC Produktion, Möten-Incentives-Konferenser
MIC Produktion, Möten-Incentives-Konferenser
MIC Produktion, Möten-Incentives-Konferenser

MIC Produktion, Möten-Incentives-Konferenser

MIC Produktion är en fristående konferensarrangör, som skräddarsyr Möten-Incentive-Konferenser, Events, Grupp-och Temaresor till Nyköpingsregionen och Sörmland. Resegaranti VISITA.

MIC Produktion,är en fristående konferensarrangör som hjälper konferensköparen (företag, föreningar, myndigheter) med kostnadsfria förslag och offerter på skräddarsydda arrangemang som passar just ditt behov vid ex. konferenser, ledningsmöten, kick offs, utbildning, incentives, årsmöten, samt grupp & temaresor till Nyköpingsregionen i vackra Sörmland.

Alla konferenser - stora som små, kräver omsorg och planering, -så allt stämmer överens med mötets syfte, budget och program. Inte minst viktigt är ditt val av plats, för att uppnå önskat resultat.

  • Spar tid och pengar - Välj ett helt paket, eller delar av det Ex. Boende, Måltider, Lokaler, Konferensservice, Ljud & Ljus, Stadsguider, Naturguider, Inspirerande Talare, Underhållning, Aktiviteter inomhus eller utomhus i naturen beroende på årstid, med konstnärer, eller i sportens värld.
  • Du behöver inte köpa grisen i säcken.
  • Du får ett arrangemang som du kan känna dig trygg med.
  • Du får tid över till det du är bra på

Efter drygt 20 års erfarenhet inom ”mötes&turismbranschen” från Lappland till Skåne, har vi ett brett nätverk av bra och kunniga leverantörer ”från slott till koja” i Nyköpingsregionen och Sörmland. 

Kontakta oss per Telefon, Email, eller Facebook så hittar vi ett datum för ett möte med förslag och visning av tänkbara anläggningar och platser.

Välkommen att kontakta oss för ett personligt möte och visning av tänkbara förslag!

Meeting Incentive Conference

MIC Produktion
Ann-Kristin Rahm

 

Öppettider

Måndag - söndag 09:00-18.00