nyköpingsguiden.se

Nyköping bjuder på över 50 olika program i vår

- Ljuvt 60-tal, humor så man viker sig av skratt, show för hela familjen och klassiskt med balett och sång. Nyköping bjuder på ett brett kulturprogram även i vår. 

Våren 2018 fortsätter i samma stil som höstens program, med ett brett utbud med allt från barnprogram, konserter och storslagna shower på Rosvalla. 

På humorsidan finns namn som Al PitcherHenrik Schyffert, Lennie Norman och David Batra.  Musikaliska inslag som bjuds är till exempel Kicki Danielsson och Ken Ring

Den som gillar klassiskt - missa inte Svansjön - en riktig rysk balettuppsättning (alltså inte Live på bio) som kommer till Nyköping. För barnen finns förutom Alice i Underlandet  bland annat Pettson & Findus och Dockteaterfestival i programmet.

Live på Bio fortsätter självklart, då du kan sjunka ner i en biostol på Nyköpings teater och förflytta dig till de stora teater- och operascenerna ute i världen. Föreställningarna är fantastiskt färgsprakande shower där du nästan kan känna de frasande kostymtygerna.

Framåt mars och april när fåglarna kvittrar och solen för hoppningsvis börjar titta fram mer bjuder flera av Nyköpings egna musikanter på vårmusik som till exempel Nymos Vårsoaré och Sörmlands musikkårs vårkonsert. Detta blandas med konserter med Second Line Jazzband och Lovesongs med Sonja Aldén och Andreas Weise.

Våren bjuder på över 50 olika program för alla smaker och inriktningar. Totalt erbjuds publiken cirka 150 program under året i Nyköping, sommarprogrammet inräknat. Det finns alltid något att göra för den som är sugen på att gå ut och roa sig. 

På nykopingsguiden.se hittar du hela programmet löpande under året.