nyköpingsguiden.se

Registrera användare

Här skapar du ett användarkonto för ditt företag eller förening för att kunna logga in och administrera era verksamhetssidor och evenemang. När du har skapat ett användarkonto kan du lägga till evenemang eller verksamhet.

E-postadressen blir ditt användarnamn och kan inte ändras i efterhand. Om ni är flera som skall administrera verksamheter och evenemang bör ni ange en e-postadress som inte är personlig. Har du redan ett konto loggar du in här.


E-post
Lösenord
Ange lösenord igen
Godkänn användaravtal


Vem får synas på Nyköpingsguiden?

Alla företag och föreningar inom Nyköping och Oxelösunds besöksnäring får kostnadsfritt presentera sin verksamhet och evenemang på Nyköpingsguiden.

Verksamheter inom teman som se och göra, logi, shopping, fest och konferens/möten kan registrera en sida och på egen hand administrera innehållet.

Verksamheter utanför Nyköping/Oxelösund som stärker destinationen kan också synliggöras. Alla evenemang och aktiviter ska dock äga rum i Nyköping eller Oxelösund.

Redaktionen för Nyköpingsguiden har full bestämmanderätt över presentationen och urvalet av information som registreras och presenteras på webbplatsen.